SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK!

TORNADA AL COLE AMB KAYO MALAYO!

Matadepera va servir, aquest passat dissabte, per tornar a trobar-nos amb vosaltres. La Festa Major de la vila va servir per viure una nova festassa malaya. Moltíssimes gràcies a tots els que la vau fer possible apropant-vos fins allà i als organitzadors de la mateixa. Va ser una nit de ritme descontrolat.

Ara bé... s'acaven l'estiu, les vacances i tornen les feines, les classes i la vida "real". Però no us preocupeu... els Kayo estirarem una mica més l'estiu aquest setembre!!!! I és que aquesta setmana comença la segona part de la nostra gira que serà tan o més intensa que la d'aquest estiu. Durant el setembre podeu gaudir de com a mínim un concert setmanal de Kayo Malayo. Atents a les dates...

  • El dia 4 a les Borges Blanques.
  • El dia 11 a les Borges del Camp.
  • El dia 17 a Calella.
  • El dia 19 a Esplugues del Llobregat.
  • I el 26 a Manlleu.

Enganya el setembre amb un parell de bons concerts i a veure que tal!!!!!

US PRESENTEM EL NOSTRE NOU VIDEOCLIP "GASOLINA"!

Després de la presentació oficial a Faktoria el passat dia 20 de Juny, el posem a la xarxa! Que el disfruteu! 

GASOLINA PER TOTHOM!!!!

No han passat ni tres setmanes de l'edició del disc "Qui ens va parir!!!" i ja tenim a punt el seu primer videoclip. La cançó triada no us deixarà indiferents. Es tracta de la incombustible "Gasolina"; un clàssic per tots aquells lakayos que assistiu sovint als nostres concerts.

El realitzador Abel Cunillera, n'ha estat l'artífex. El director egarenc ha posat al servei de la cançó i del grup, la seva experiència dins el món de la vídeo-dansa i el vídeo-art. La gravació va tenir lloc durant els dies 18 i 19 d'abril del 2009. Dues jornades plenes de localitzacions increïbles, calor, moviments de càmera que fan seure de cul, petroli comestible i un munt d'idees nascudes del cervell de l'Abel que ens van fer suar de valent. En definitiva: un crack amb el que ha estat un plaer treballar!

L'estrena del clip tindrà lloc a la sala Faktoria d'Arts Rasa de Terrassa. El pròxim 20 de juny durant el concert de presentació del "Qui ens va parir!!!" Si la impaciència us menja per dintre sempre podeu escoltar el tema inclòs, òbviament, dins el mateix treball -el qual podeu adquirir en a través d'aquesta mateixa web-.

Gasolina” és un tema ple d'energia i ritme en el que tractem un tema realment preocupant. Com ja sabeu, durant els últims anys s'han tornat habituals els vessaments de sang arreu d'orient mitjà per tal que els països desenvolupats podem disposar de carburant pels nostres mitjans de transport. Morts humanes innecessàries justificades per aquells que fan de l'indústria petroliera i de l'armament el seu negoci. Mentre ells s'enriqueixen, nosaltres seguim indiferents davant la injustícia i la destrucció del planeta. Tot plegat, no és més que una absurda situació a la que sembla que ens hem acostumat.

Diuen que el món no es canvia només amb cançons... sinó amb moviment i lluita. Així que esperem que la seva enganxifosa tornada i les seves vertiginoses melodies serveixin, no només per ballar com uns bojos, sinó també per que ens remogui els budells tot recordant-nos que hi ha coses en aquest món que s'han de canviar com sigui.

No perdeu ull del blog de Kayo. Aquesta setmana... més.

Salut i força a tothom!!!

NOU DISC JA A LA VENDA!

NOU DISC DE KAYO MALAYO "QUI ENS VA PARIR!!!": El disc té 12 temes d'Ska-Vacilón imparable!Ha estat gravat a Taifa48, mesclat a MUSIC LAN i masteritzat a Monoposto. Ha sigut autoproduït per Kayo Malayo amb l'ajuda de David Pérez i Joan Boada. En el disc han col·laborat:
-Joan Garriga (La Troba Kung-Fu).
-Dj.Merey (Pirat's Sound Sistema).
-Oriol Casas "Iol".
-Dani Trujillo.
-Marc Sanchéz.
-Pep Moliner.
-Liz (Barbietúrikos).
-Blanca.
-David Pérez.

Discogràfica: Radio Chango.

Distribueix: K Industria.

Promociona: Tercera Via.

A la venda per només 5€ als bolos, per internet i més endavant a botigues!

Butlletí de Kayo Malayo

Vols rebre les notícies de Kayo Malayo al teu compte de correu?

Escolta'ns

Obrir reproductor

Troba'ns a...